Хотел Хай - в центъра на Варна - Вашият уютен хотел
За хотела Местоположение
Hotel Hi е реставрирана, стара, фамилна къща с богата история. Видът на сградата е запазен и до днес и я нарежда сред най-красивите в града. Хотелът се намира в идеалния център на град Варна. Разполага със зала за закуска, лоби бар, лятна тераса със зашеметяваща гледка към Варненския залив, сейф, както и осигурен транспорт за гостите в хотела.

Какво Ви предлагаме?

Хотелът предлага на своите гости 24 комфортно обзаведени и елегантно декорирани стаи със запазен бутиков стил:

  • 7 единични стаи
  • 5 стандартни двойни стаи
  • 6 луксозни двойни стаи
  • 6 студиа

В допълнение към удобствата, Hotel Hi Ви предлага: асансъор; климатик и централно отопление; бърз, безплатен интернет достъп; плазмени телевизори с кабелна; телефонно избиране; добре зареден мини бар; елегантна баня с ъглова вана; тераса; възможност за плащане с дебитни и кредитни карти; бизнес кабинет.

Вашият престой ще бъде допълнен от внимателния ни персонал. А за Вашето перфектно изживяване осигуряваме и денонощно обслужване.

С чаша ароматно кафе или изискана напитка лоби барът с 15 седящи места е подходящо място за приятелски и бизнес срещи.

Хранителният блок с 25 места предоставя всички удобства, както и при необходимост възможността за провеждането на делови срещи и коктейли.

Бизнес кабинетът - съчетание на елегантност и дискретна обстановка, Ви дава усещане за класа и стил при провеждането на работните Ви срещи.

Лятната тераса на покрива на хотела предлага изключителна гледка, атрактивна през нощите, когато се открива изглед на осветена Варна и Варненския залив.

Телефон за връзка: 0882 657777 /хотел-рецепция/
info@hotel-hi.com
www.hotel-hi.com

Copyright © 2013, Hotel HI
Created by ABC Design & Communication